ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ..

Το πρωί καμμιά φορά όταν κατεβαίνω με το αυτοκίνητο, ακούω κανένα παλιό τραγουδάκι και συγκινούμαι.

Και βάζω και τα κλάμματα.

Εντάξει, είμαι λίγο ευαίσθητος και το ξέρω.

Ξέρω γιατί, ας πούμε, θα κάθομαι συνήθως πίσω από καμμιά μαύρη BMW Χ3 με φυμέ τζάμι, να μη βλέπεις και ποιος είναι μέσα...

Η ξέρω γιατί μπορεί που και που στα φανάρια να ανοίγει το παράθυρο και να μούρχεται κάποιο μισοκαπνισμένο τσιγάρο (ή πούρο) πάνω στο scooter, από καμιά νεόπλουτη γκόμενα.

Ξέρω γιατί "δεν κάνω δουλειές", γιατί δε συχνάζω στην Αράχωβα τα Σαββατοκύριακα ή γιατί δεν έχω bluetooth στο αυτί μου.

Ξέρω γιατί δεν κοροϊδεύω τον κοσμάκη, όπως και πάλι ξέρω γιατί μου πιάνουνε το δικό μου τον κ...λο, που συνήθως είναι διαθέσιμος.

Ξέρω γιατί δε "τη χώνομαι", γιατί πάω "με το σταυρό στο χέρι", γιατί δίνω τόπο στην οργή και γιατί στο τέλος τέλος "τα θέλω και τα παθαίνω".

Ξέρω γιατί "από κει που μου χρωστάνε, μου παίρνουν και το βόδι", γιατί "βρίσκουν και τα κάνουν"...

Ξέρω γιατί "δε θα γίνω", γιατί δεν είμαι "τζιμάνι" και γιατί δεν "ανοίγω τα μάτια μου"...



Αλλά στο κάτω κάτω, αυτό είναι το ωραίο, να τα' χεις βρει και να σ' αρέσει...

Ξέρω γιατί είμαι έτσι...
Γιατί αν δεν ήμουν έτσι, δεν θα υπήρχαν όλοι οι άλλοι...

(αφιερωμένο στους "Πανταζήδες" - που πάντα ζουν, όπως κι εμείς άλλωστε...)

Δεν είναι δήλωση ηττοπάθειας, είναι intro για το τραγουδάκι :

Έχει αμάξι, έχει σπίτι, όλα τάχει κι όμως πλήττει
και ξαφνικά παθαίνει συγκοπή!
Ξέρει κόλπα, έχει θέσεις, μετοχές και καταθέσεις
μα ξαφνικά παθαίνει συγκοπή!
κλπ.κλπ (μεγάλε Λουκιανέ, οι καλύτεροί σου στίχοι...)
Και μην ακούσω μαλακίες στυλ ΚΑΛΠΙΚΗΣ ΛΙΡΑΣ "αλλά όπως συνήθως, ο Θεός πήρε κοντά του τον καλό άνθρωπο κι άφησε στη γη τον κακό... - αυτά πια δε γίνονται.

Σχόλια

Ο χρήστης antonis_x είπε…
ρε κολλητέ, στην είπε κάποιος και σ' έπιασε το παράπονο;
Άκου να δεις, όλα τα Χ5 και τα πούρα του κόσμου δεν μπορούν να ηρεμήσουν μια εξαγριωμένη συνείδηση. Άλλα πράγματα θα γλυκαίνουν τη ζωή σου.

Και να πάρεις bluetooth, μαλακία να σε γράψουνε ενώ μιλάς στη μέλλουσα Mrs.2π.
Ο χρήστης ΤΑ ΔΥΟ ΠΙ είπε…
Τι να λέμε...
Όταν αγοράζεις από μια "επώνυμη εταιρία", σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες, σε τυλίγει με ένα κωλόχαρτο ότι και καλά ΕΣΥ τα παρήγγειλες αυτά, δε σου δίνει αποδείξεις, απειλεί να σου στείλει μπράβους στο σπίτι και
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ (σε σένα ΚΑΙ στη γυναίκα σου) ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΦΕΒΡ 2008),
ε, τότε, τι άλλο να γράφουμε...
(Πρόκειται για μια απίθανη ιστορία, που προς το παρόν την αφήνω στο περιθώριο μέχρι να τελέιώσουν τα επείγοντα...)
Ο χρήστης antonis_x είπε…
τί λες ρε συ; πότε γίνανε όλα αυτά;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα ξεκίνησαν πριν από 123123 χρόνια, όταν Πίθηκοι από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιον Φώτη επιτέθηκαν στη γη.

Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε στην Αργοναυτική εκστρατεία όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο Παπαδόπουλος ο Μαθηματικός η επικράτησις των Ελλήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την μάχη για το κύπελλο. Ωστόσο, με το πέρασμα των αιώνων οι εχθροί των Ελλήνων άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι και να ζητούν εκδίκηση.

Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, οι Ταξιτζήδες είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Παπανδρέου τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των Ε βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των Ε στα νησιά Ταγκανίκα όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Ηρόστρατος κωδικοποιημένα στα βιβλία του.

Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση ΝΔ η οποία πίσω από το αθώο της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Στυλιανός Παττακός και ο Λου Ρηντ, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως η Μαρία Αντουανέτα και ο Μάο Τσε Τουνγκ που και οι δύο είναι κρυφο- Ελληνοκεντρικοί, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Μαρκήσιος Ντε Σαντ.

Όμως ο ΠΑΟΚ που πάντοτε σώζει την Ελλάδα θα επέμβει σε 17 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο Μολιέρος στο έργο του Κατά φαντασίαν Έλληνας!

Kαλά στέφανα κουμπάρε !!! Β.Μ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα - γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ε!

Ετσι είναι και ο γάμος φίλτατε Παναγιώτη, το μόνο σου μένει είναι η χαρά της αρχής και η συνειδητοποίηση του ερχομού των γηρατειών (βλ.τέλος) όλα τα ενδιάμεσα όσο πιο μπερδεμένα είναι τόσο πιο πολύ νόημα βγάζουν. Είναι εγκεφαλικό τελικά ζήτημα η ευτυχία στο γάμο και στη ζωή.
Β.Μ
Ο χρήστης find_the_bolari είπε…
Ξέρω γιατί, ας πούμε, θα κάθομαι συνήθως πίσω από καμμιά μαύρη BMW Χ3 με φυμέ τζάμι, να μη βλέπεις και ποιος είναι μέσα...

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΜΙΟΝΙΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΙΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Τ'ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, ή τρία βράδια με τη μπαταρία της κουζίνας μου...

AX ! ΛΑΔΟΚΑΜΠΕ ! ...

ΤΟ ΡΗΜΑ "ΠΑΡΑΔΙΔΩ"