ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΤΑ...11-8-80Μια χαρά περάσαμε. Τους ήξερα από τη γνωστή διαφήμιση του "11-8-80", αλλά ομολογώ τα παιδιά (που φαντάζομαι θα έχουν κάποιο όνομα ως συγκρότημα, αλλά δεν το ξέρω!...) με εξέπληξαν.


Ζωντανοί, με πολύ κέφι, τρομερές επιλογές τραγουδιών, από αυτά που συνήθως δεν περνάνε από το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό τοπίο (ο "Αγαθοκλής" και πέντε-έξι ορχηστρικά του Ζαμπέτα, "Μια φορά μονάχα φτάνει", "Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα", "Αλίμονο σ' αυτούς που δεν αγάπησαν", χασαποσέρβικο την "Αθλητική Κυριακή" και πόσα ακόμα...), συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο αργά με γρήγορα κομμάτια στην πίστα, χωρίς το γνωστό "μάζεμα - τώρα τα χασαποσέρβικα, τώρα τα νησιώτικα, τώρα τα ζείμπέκικα", εντάσσουν περίτεχνα τις "παραγγελίες" μέσα στην υπόλοιπη ροή, και τέλος πάντων δημιουργούν αυτό που νομίζω είναι και το ζητούμενο : το μουσικό ενδιαφέρον - "τι θα παίξουν τώρα".


Όλα αυτά ανήμερα Χριστούγεννα για ένα γεμάτο πεντάωρο και μαζί με πολύ καλό φαγητό και κέφι. Λίγο στενάχωρα λόγω ημέρας, αλλά αναμενόμενο.


Στο "Παυσίλυπον", στην Κάτω Κηφισιά, μπαίνοντας από Εθνική Οδό, στη στρογγυλή πλατεία κοντά στο "Θανόπουλο".


Γιορτές είναι, πάτε!...


Σχόλια

Ο χρήστης antonis_x είπε…
Επισφρέρω διμύπλευρος ίνα ρωτήξω:
Το φαΐ στο Παυσίλυπον είναι όντως καλό; Διότι έχουμε κλείσει να κόψουμε την εταιρικόπιτα στο μαγαζί ταύτο και θέλω να είμαι προετοιμασμένος
(καλά, τους 11-8-80 δεν περιμένω να τους δω Τρίτη βραδυ...)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

XAΡΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, ή τρία βράδια με τη μπαταρία της κουζίνας μου...

OΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ...