ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Θλιβερή η εικόνα της Λ. Μεσογείων, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Κάτι οι νέοι σταθμοί του Μετρό, που ανέβασαν τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών, κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η δυσκολία στάθμευσης, οδηγούν σε κλείσιμο ένα-ένα κυρίως τα μεγάλα καταστήματα του δρόμου αυτού.
"Ηχηρά" ονόματα, όπως η McDonalds, το Ράδιο Κορασίδη, η Sony, η Lexmark, οι αντιπροσωπείες της Opel και της Seat, η NEOSET και πολλοί μικρότεροι, έριξαν μαύρη πέτρα πίσω σε έναν από τους μεγαλύτερους αθηναϊκούς δρόμους (νομίζω ότι κοντα στο Σταυρό η αρίθμηση πλησιάζει το 500), αφήνοντας τεράστια καταστήματα με άδειες τζαμαρίες "βορά" στους γκραφίστες της πόλης. Τη θλιβερή εικόνα , δίπλα στις τεράστιες αφίσες "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" ή "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" των μεσιτικών, συμπληρώνουν μικρά χαρτιά κολλημένα στα τζάμια που γράφουν "μην παρκάρετε, ιδιωτικός χώρος", παραπέμποντας βέβαια στην προηγούμενη κατάσταση...
Αθήνα 2009 προς 10, και ο θάνατος του μικρού και μεγάλου εμποράκου συνεχίζεται...





















Σχόλια

Ο χρήστης Katerina ante portas είπε…
Καλύτερο επετειακό ποστ δεν έχω διαβάσει.. Μαύρα μαντάτα για τη νέα χρονιά.
Αμ βέβαια, υπαλληλάκους μας θέλουν και ελεγχόμενους. Όχι αφεντικά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ,
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΟΣΕΤ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 419 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Ο χρήστης ΤΑ ΔΥΟ ΠΙ είπε…
Ευχαριστώ για την "αποκατάσταση" της NEOSET, και γνώριζα ότι το κατάστημα είχε μόνο επιπλα κουζίνας. Ίσως το άνοιγα της εταιρίας στο χώρο αυτόν να μην περπάτησε (αν και νομίζω ότι το άλλο "κουζινάδικο", στην Κηφισίας απέναντι από τη βίλα Καζούλη, λειτουργεί).
Και επιτρέψτε μου τη διόρθωση ότι το "διευκρίνιση" γράφεται με "-ι".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, ή τρία βράδια με τη μπαταρία της κουζίνας μου...

AX ! ΛΑΔΟΚΑΜΠΕ ! ...

ΤΟ ΡΗΜΑ "ΠΑΡΑΔΙΔΩ"